Amsterdam Fashion Week Museumplein

Amsterdam Fashion Week Museumplein

Museumplein
06-09-2018 00:00

Amsterdam Fashion Week (AFW) is een halfjaarlijks evenement dat via runway shows, presentaties en events de Nederlandse mode viert. Amsterdam Fashion Week omarmt jong talent maar biedt ook gevestigde ontwerpers en bestaande labels een podium. 

Amsterdam Fashion Week vindt plaats van 6-9 september op het Museumplein!

Hou je van shoppen? Ga naar de pop-up shop van Zoë Karssen met een exclusieve Azzurro Due collectie en een instore installatie geïnspireerd op Aetelier Zip Tied Tote bij Azzurro Due. 

Ook koopjesjagers kunnen hun lol op; Kort Shoes, die haar 115- jarig jubileum viert, organiseert een  influencers closet sale en geeft gratis portrettekeningen weg bij elke aankoop. 

De Cobra Gallery is tijdens de Fashion Week ook van de partij met een mode- expositie ‘Cobra Loves Fashion’. En ook het Rijksmuseum doet mee. Zij geven speciale rondleidingen in het thema van mode. Een Fashion Week is niet compleet zonder catwalkshow. Deze wordt onder meer verzorgd door Marina Rinaldi waar ze haar nieuwe Capsule Collectie aan de wereld zal tonen. Zin in een drankje? Het Conservatorium Hotel serveert fashionable cocktails in de bar
 

Museum Quarter Amsterdam - Amsterdam Fashion Week Museumplein