Winter Wonder Walk

Culturele foodwalk en inspirerende rondleiding over de geschiedenis en architectuur van het gebied.

Culturele Foodwalk in Museum Quarter

De Winter Wonder Walk is een culture foodwalk langs de highlights van Museum Quarter. Onderweg geniet je van heerlijke hapjes, drankjes en hartverwarmende verrassingen.

Hoe gaat het in zijn werk?
Het startpunt is op de kop van de Museumvijver op het Museumplein (dichtbij Rijksmuseum). Daar ontvang je een gratis plattegrond. En vervolgens loop je de route langs alle culinaire stops in het gebied. Je bepaalt per stop wat je lekker vindt en rekent daar ook af. Lever je je volle stempelkaart weer in bij het startpunt, dan maak je kans op mooie prijzen aangeboden door ondernemers van Museum Quarter.Alle details op een rij:
Data: zaterdag 2, 9, 16 december
Tijdstippen: 14.00-17.00 uur
Startpunt: Museumvijver, Museumplein

NIEUW DIT JAAR: RONDLEIDINGEN
Dit jaar kun je je ook inschrijven voor een inspirerende rondleiding onder leiding van een ervaren gids, waarin je bijzondere weetjes hoort over de historie en architectuur van het gebied.

Schrijf je hier in voor een van de rondleidingen:

Bedankt voor jouw aanmelding!

Als het maximum aantal deelnemers per rondleiding is bereikt, dan kun je je niet meer inschrijven.

De rondleidingen zijn in het Nederlands of Engels afhankelijk van de samenstelling van de groep. Houd ons Instagram-kanaal (@museumquarteramsterdam) in de gaten voor updates en extra tijdslots.

De Winter Wonder Walk wordt mogelijk gemaakt door de volgende deelnemers:

Café Georgette, Café Viotta, Chimney Bakery & Café, Cobra Art Amsterdam, Coffee District, Concertgebouw, Eye Wish, Flower XL, GASSAN P.C. Boutique, Kiok Foodcrib, Kiosk Rembrandt van Gogh, Montblanc, LABFRESH, Marie-Stella-Maris, Park Centraal Amsterdam, Rijksmuseum, Ten Good Food Cafe en The Seafood Bar.


Heel veel winter wandelplezier!